ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12 Οκτωβρίου 2022

 

     Με το υπ’ αριθμ. 88 από 30/09/2022 έγγραφό του προς την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκης ζήτησε να εφαρμοστούν όσα είχαν συμφωνηθεί στις μέχρι τότε συζητήσεις με την Ε.ΠΕ.Σ.Θ.

      Σε απάντηση του ανωτέρω εγγράφου εστάλη από την Ε.ΠΕ.Σ.Θ., χωρίς άλλη ενημέρωση, το υπ’ αριθμ. 1306 από 04/10/2022 έγγραφο, το οποίο μας ενημέρωνε για την αναπροσαρμογή των διαιτητικών αποζημιώσεων.

      Επειδή τα όσα μας κοινοποιήθηκαν με το ανωτέρω έγγραφο είναι σε αντίθεση των όσων μέχρι σήμερα είχαν συμφωνηθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. σε έκτακτο Δ.Σ. την 04/10/2022 αποφάσισε να θέσει το ζήτημα των αποζημιώσεων σε έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την 21/10/2022.

     Μέχρι την έκδοση της όποιας απόφασης από την γενική συνέλευση, οι αποζημιώσεις των διαιτητών θα γίνονται σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΠΕΣΘ. Για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και την μετέπειτα στάση μας θα ενημερωθείτε σε νέα ανακοίνωσή μας.

       Ο Σύνδεσμός μας ήταν πάντα πιστός στις αρχές του, στηρίζοντας το άθλημα σε όλες τις δυσκολίες του, λαμβάνοντας πολλές φορές αποφάσεις που ήταν ακόμα και σε βάρος των μελών του. Πάντα με ειλικρίνεια και με γνώμονα το καλό του αθλήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης – Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκης.