#OneDayMore4Volleyball

1 Μαρτίου 2016

Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. δε θα μπορούσε να λείπει από την καμπάνια της CEV  για την φετινή 29η Φεβρουαρίου. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βόλεϊ σκόπευε -μέσω αυτής τηςς δράσης- να αξιοποιήσει την παραπάνω μέρα του χρόνου,  θέλοντας να οδηγήσει τους -επαγγελματίες και μη- αθλητές, τους νέους, τους ενήλικες, τα παιδιά ανεξαρτήτου τεχνικής δεξιότητας και φυσικής ικανότητας να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα πετοσφαίρισης με πνεύμα φιλίας και «fair play».

ΣΥΔΠΕΒΕΘ

 

Έτσι λοιπόν, 29 μέλη του Συνδέσμου μας συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου 2016 στο γήπεδο “Α. Νικολαΐδης” της Πολίχνης, για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα διαφορετικό απ’ ότι τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου! Χωρίστηκαν σε δύο μεικτές ομάδες και έδωσαν μια πραγματική μάχη, καθώς το σετ κρίθηκε στην ελάχιστη διαφορά (29-27).

DSC_0284 DSC_0286 DSC_0443

Δόθηκαν ομηρικές μάχες στο φιλέ, βγήκαν απίστευτες άμυνες και έγιναν τρομερές επιθέσεις από όλους τους συμμετέχοντες, που βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας παίζοντας το άθλημα που αγαπούν.

DSC_0322   DSC_0434  DSC_0396

Το δύσκολο έργο να διαιτητεύσει αυτό το παιχνίδι ανέλαβε το μέλος του Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ και Γ. Γραμματέας της Ε.ΠΕ.Σ.Θ, κ. Γιώργος Διονάς, ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη να “δικάσει” και από τη σκάλα του διαιτητή, συνεπικουρούμενος από τον διεθνή διαιτητή κ. Μανώλη Γεωργιάδη. Φυσικά, η ευγενής άμιλλα διακατείχε τους “αντιπάλους”, δίνοντας το καλό παράδειγμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται το βόλεϊ από όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό.

DSC_0375 DSC_0446

Αποκορύφωμα της βραδυάς ήταν το μπάρμπεκιου, που στήθηκε στην αυλή του γηπέδου -μετά τη λήξη των τριων συνολικά σετ που διεξήχθησαν- ώστε να επανέλθουν όλοι στις θερμίδες που είχαν πριν μπούνε στον αγωνιστικό χώρο και να ξαναβρούνε το χρώμα τους.

DSC_0450