Κοπή πίτας 2019

27 Ιανουαρίου 2019

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. παρουσία πλήθους διαιτητών , καθώς και επισήμων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο κ. Τερζανίδης Χρ. από την περιφέρεια Θεσσαλονίκης, οι κ. Χαριτίδου Δ., Δατσέρης Ν. και Ορφανίδης Θ. από την Ε.Ο.Π.Ε., οι κ. Αντωνούλης Β. και Μιχελινάκης Στ. από την Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Π.Ε., ο κ Διονάς Γ. υπεύθυνος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων, ο κ. Μιχαλίτσιος Γ. από την Ε.ΠΕ.Σ.Θ., οι κ. Καραμπαλάσης Χρ. και Κωνσταντινίδης Σ. από την Ε.Δ. / Ε.ΠΕ.Σ.Θ., ο κ Χαριτωνίδης Κ. από τον Σ.Ε.Π.ΠΕ καθώς και πρώην διεθνείς διαιτητές του συνδέσμου μας και εκπρόσωποι σωματείων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα της πετοσφαίρισης ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.ΠΕ κ. Χαριτωνίδης.
Επίσης όπως κάθε χρόνο απονεμήθηκε το βραβείο ¨Ν. Εμμανουήλ¨στους πρωτεύσαντες των εξετάσεων της Ο.Δ.Β.Ε. που είναι οι Μαυρίδης Γ., Ισκάς Α., Τσιούλα Μ., Κυριακόπουλος Α. και Μπουκουβάλα Φ.
Τυχερή της βραδιάς, η Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Π.Ε. καθώς στο κομμάτι της βρέθηκε το φλουρί, με τον πρόεδρο κ. Αντωνούλη Β. να παραλαμβάνει μία εικόνα της γέννησης του Χριστού από τον πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. κ. Δεληκωστίδη, καθώς και οι διαιτητές Παπαδόπουλος Χ. και Γκέκας Στ. οι οποίοι παρέλαβαν ένα αναμνηστικό δώρο και μια συνδρομή από τον πρόεδρο κ. Δεληκωστίδη και τον ταμία κ Κουκουμάκα αντίστοιχα.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Στο κομμάτι της ΚΕΔ / ΕΟΠΕ βρέθηκε το φλουρί. Η παραλαβή της εικόνας στον πρόεδρο της ΚΕΔ / ΕΟΠΕ κ. Αντωνούλη από τον πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. κ. Δεληκωστίδη.
Ο κ. Γκέκας παραλαμβάνει το δώρο του από τον ταμία κ. Κουκουμάκα.
Ο κ. Παπαδόπουλος παραλαμβάνει το δώρο του από τον πρόεδρο κ. Δεληκωστίδη.
Ο κ. Ισκάς παραλαμβάνει το βραβείο «Ν. Εμμανουήλ» από το μέλος της ΚΕΔ / ΕΟΠΕ κ. Μιχελινάκη.

Ο κ. Κυριακόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο «Ν. Εμμανουήλ» από το μέλος της ΕΔ / ΕΠΕΣΘ κ. Κωνσταντινίδη.

Ο κ. Μαυρίδης παραλαμβάνει το βραβείο «Ν. Εμμανουήλ» από τον πρόεδρο της ΚΕΔ / ΕΟΠΕ κ. Αντωνούλη.

Η κ. Μπουκουβάλα παραλαμβάνει το βραβείο «Ν. Εμμανουήλ» από τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου κ. Τσομπάνογλου.

Η κ. Τσιούλα παραλαμβάνει το βραβείο «Ν. Εμμανουήλ» από τον πρόεδρο της ΕΔ / ΕΠΕΣΘ κ. Καραμπαλάση.
Ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ κ. Χαριτωνίδης, βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα από τον πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. κ. Δεληκωστίδη.