ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2018-19

16 Μαΐου 2018

Οι  Δηλώσεις Ενεργείας και μη για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30 Μαΐου στα Γραφεία του Συνδέσμου μας, ώστε να προωθηθούν εγκαίρως στην ΟΔΒΕ. Όπως κάθε χρόνο, οι Δηλώσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από ιατρική βεβαίωση Παθολόγου (για τους Εν Ενεργεία) και από ποινικό μητρώο (για τους Ενεργεία και μη). Υπενθυμίζουμε οτι υπόχρεοι για την υποβολή ποινικού μητρώου είναι οι διαιτητές που δεν κατέθεσαν αντίγραφο κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς έχει διετή ισχύ. Για το λόγο αυτό, θα βρίσκεται ιατρός στα γραφεία του Συνδέσμου μας 21 και 23 Μαΐου (19:00-21:00) ώστε να εξετάσει δωρεάν όσους το επιθυμούν. Υπενθυμίζεται οτι για την αποστολή των Δ.Ε και μη, τα μέλη μας θα πρέπει να καλύψουν τις οικονομικές τους οφειλές προς το Σύνδεσμο και την ΟΔΒΕ, με τις φετινές οικονομικές εισφορές της Ομοσπονδίας να έχουν οριστεί ως εξής:

  • Mη αξιολογημένοι διαιτητές, Σημειωτές-Επόπτες και Παρατηρητές διαιτησίας: 15€ συν το ποσό που αναλογεί στο 2% του συνόλου των αποζημιώσεων που έλαβε ο διαιτητής από την συμμετοχή του σε αγώνες των Εθνικών Κατηγοριών την περίοδο 2017-2018.
  • Αξιολογημένοι διαιτητές: 25€ συν το ποσό που αναλογεί στο 2% του συνόλου των αποζημιώσεων που έλαβε ο διαιτητής από την συμμετοχή του σε αγώνες των Εθνικών Κατηγοριών την περίοδο 2017-2018.
  • Για το Beach Volley, η εισφορά για τις Δ.Ε είναι 20€  για τους Διεθνείς και 10€ για τους υπόλοιπους εν ενεργεία διαιτητες.
  • Δεν καταβάλλεται κάποιο ποσό υπέρ της ΟΔΒΕ και βεβαίωση ιατρού για τους μη εν ενεργεία διαιτητές -που δεν είναι παρατηρητές-, αλλά πρέπει να είναι ενημερωμένο το ποινικό τους μητρώο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Συνδέσμου κατά τις ώρες λειτουργίας τους.