ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΜΟΡΕΛΛΑΣ”

4 Οκτωβρίου 2016

Με επιτυχία για ακόμα μια χρονιά ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Δημήτρης Μορέλλας” που έλαβε χώρα στο “Α. Νικολαΐδης” της Πολίχνης και συμπλήρωσε αισίως 11 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης  με τα εξής αποτελέσματα:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Ε..Ο.Σ – Νέα Γενεά 0-3

Δ.Α.Σ.Ω – Ηρακλής 1-3

Σάββατο 01 Οκτωβρίου

Καμπανιακός – Ανατόλια 2-3

Ηρακλής – Νέα Γενεά 0-3

Κυριακή 02 Οκτωβρίου

Ε.Ο.Σ – Ανατόλια 1-3

Καμπανιακός – Δ.Α.Σ.Ω 3-1

mor2 mor4 mor7 mor14

Οι διαιτητές της τελευταίας σχολής άδραξαν την ευκαιρία να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους στο Φύλλο Αγώνος και να προετοιμαστούν εν όψει των πρώτων επίσημων αγώνων που θα συμμετάσχουν, ενώ στο γήπεδο παραβρέθηκαν και παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου μας παρακολουθώντας τις προσπάθειες των νεότερων διαιτητών που έπαιξαν τους αγώνες του τουρνουά.

mor3 mor15

Με το αποτέλεσμα να μην είναι αυτόσκοπός και το “Ευ Αγωνίζεσθαι” να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, ο ΣΥΔΠΕΒΕΘ ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά αποδεχόμενες την πρόσκληση που τους απηύθυνε  με αναμνηστικά που παρέδωσαν στις αρχηγούς των ομάδων ο πρώην Διεθνής διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ κ. Κάλλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Παπαδόπουλος και ο Ταμίας κ. Κουκουμάκας.

mor18mor9mor8mor11

Ο ΣΥΔΠΕΒΕΘ ευχαριστεί όλους τους φίλους του αθλήματος που τίμησαν με την παρουσία τους το τριήμερο τουρνουά μας, εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου με το δωδέκατο τουρνουά “Δ. Μορέλλας”.

  • Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νίκο Σιώπη του deltasports.gr που κάλυψε φωτογραφικά τους αγώνες.